Followers

Seharian di SK Taman Kosas

hye all... dah bapa ari erk CM x update blog...hmm 3 ari rasanya...huhuhu sorry k...x sempat nak mengupdate la...biasa la...orang sibuk...sibuk la sgtkn...sebenarnya CM malas nak mengupdate sikit...dah melayan cite korea tajuk Emergency Couple tu...trus melekat la...x ingat dunia ko...heehhe... ko dah melalu...kembali ke tajuk asal... ari nie CM n group CM yang posting dekat KKIA Cheras Baru pergi ke SK Taman Kosas... buat apa? nak bg tahu la nie buat apa...kita org g cucuk pelajar2 tahun satu dekat sekolah tu...n pagi tu ada program Makan Secara Sihat.. elok sgt la untuk golongan2 yang obesiti n bdan2 yang comel mcm CM nie...huhu obesiti ke CM...x la...comel sikit je...besa la...cek pendek...mesti la nampak bam bam sikit...huhuhu...k jom tgk gmbar2 yang CM sempat ambil masa program nie n time sesi cucuk mencucuk budak2 tahun 1 SK Taman Kosas nie...


- Yeah!! selfie bersama friends yang gorgeous selalu n Madam-


- Aktiviti bermula dengan senam robik dulu conduct by Miss Ifa (Physiotherapy)-


- Ceramah Makan Secara Sihat disampaikan oleh Doctor Intan -


- Masa nie la kita org main cucuk-cucuk..huhu -

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

4 comments:

  1. Eh takutnya kena cucuk!


    http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Wah, cepatnye...... Sek Cikna minggu depan KKM datang cucuk........;-)

    ReplyDelete
  3. Syira Lokman: huhu...nak cucuk dekat mana? bleh je...

    Puan.mila: nak takut apa..jarum tu nipis je...rasa macam kena ketip dengan semut je...

    Cikna: Cikna cikgu ke? skolah mana yer?? owh klinik mana yg dtang nnti?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..