Followers

Segmen Ramaikan Follower, Raikan Ukhwah by Lorong Cinta





http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-segmen-ramaikan.html



KALAU NAK JOIN KLIK BANNER TAU!!!

hye korang...nampak banner diatas nie...wah wah wah CM...ari nie je 1 GA 1 Segmen CM join ye..hahaha saja ngada2 dan nak menghilangkan bosan...lagi pun...bagus apa kita meramaikan follower..boleh mengeratkan hubungan silaturrahim sesama saudara seislam...thanks untuk sedara Abak(Lorong Cinta) kita...yang sanggup dan berjaya menjayakan segmen nie...sape nk join...dialu-alukan...tarikh untuk join segmen nie pun dah x lama dah akan ditutup...ok...CM join nie...wish me luck tau...klau ada yg join tu jgak...CM wish korang luck jugak...semoga kita dapat ramaikan follower sama2...amin... :)

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

19 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Syaa Allah semoga ukhwah kita akan terus kekal...aminnn...thnx follow ye Abak..

      Delete
  2. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwa.
    Cik follow awak.http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segment yang sama
    follow me back... salam kenal semua

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Syaa Allah nanti kita follow awak...

      Delete
  6. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    dan follow sini.. #33

    ReplyDelete
  13. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..