Followers

Segmen Jom Jadi Rakan Blogger Miss Fairytale







KLIK BANNER UNTUK JOINED!!!

hye korang...CM join segmen lagi... tapi sebelum tu segmen nie kenakan syarat2 untuk memperkenalkan diri...ok...jom baca selanjutnya dibawah...

nama saya : NOR IZATI AMIRAH BINTI MAT ISA ...nickname: CM, ChikMyra, Myra, Mon (suka ati la nak pggil apa as long as nama saya masih ada disitu... :-D)...tahun nie umur CM dah cecah 21 tahun hmm apa lagi...ok CM masih lagi study... sekarang masih seorang pelajar dalam bidang nursing di Asia Metropolitan University.. CM study almost 3 years already...lg 5 month i will get nursing diploma... apa lagi nak cita...nk tahu lebih lanjut...nnti kita cita k...

kepentingan berkawan:


banyak sebenarnya kepentingan berkawan nie...kawan adalah salah satu tulang belakang kita bila kita memerlukan seseorang ketika kita mengalami kesusahan. tetapi tak semua kawan macam tu...betul x? terdapat kawan yang patut kita panggil sebagai sahabat...kawan sebegini ialah kawan jenis bila kita nangis...dia ada bersama kita...mengharungi suka duka...memberi sokongan kepada kita...ada juga kawan hanya masa kita gembira sahaja...dengan berkawan juga akan membuatkan kita tidak merasa kesunyian...kata orang...berkawan biarlah beribu...lagi ramai kawan...lagi bagus sebenarnya...tapi jangan salah memilih kawan...buruk padahnya nanti...sooo cari lah kawan yang baik dan dapat caring tentang diri kita k...CM sayang korang semua...sebagai sedara seislam dan sebagai kawan2 dialam maya...klau ada masalah...boleh je nak bercerita dengan CM...


ok...kepada yang join segmen nie...semoga berjaya ye...dan semoga mendapat kawan yang baik...jangan salah memilih kawan... wish me luck k...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

2 comments:

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..