Followers

Income RM900 sehari tanpa modal

hye korang.. ada x yang antara korang nak jana duit dengan cepat. senang je...korang hanya perlu iklankan promosi dan tggu org klik ke link korang tu...apa korang dpat? korang dapat income dari hasil kerja korang la..kerja senang ja..hanya perlu iklankan promosi link tu...dan kalau ada org klik link korang...korang dpat ganjarannya... halal ke tidak? my dear readers...kita bekerja.. of course la halal.. dan dari korang dok online tanpa dpat apa2 baik smbil online tu kita jana duit sama2...betul x? CM join nie lpas baca iklan nie...trus je tekan link yg dia bg...so korang baca la iklan yg dia tulis nie ye...kalau berminat bleh tekan link di bawak k...
 
 Anda mahu income RM900 sehari tanpa modal? Tuan/Puan drpd kt berFB/ berWECHAT/berWHATSAPP xmenghasilkan apa2.. apa kata kita smbil2 cari income guna laman sosial kita.. xrugi.. sy ada nk berkongsi 1 program dr US yg blh buat income sampingan.. FREE REGISTER, TIADA BAYARAN,X PAYAH MODAL &TIADA TIPU MUSLIHAT..(kalau anda rasa program ni menipu, anda xrugi ape2 sbb xde tiada sesen pon anda keluarkan untuk join program ni..) tak perlu cari org.. xperlu jual barang @pon bli barang.. syarat kelayakan:- ada FB/WECHAT/WHATSAPP @ APE SAJE LAMAN SOSIAL ANDA.. tahu mggunakan copy & paste sudah cukup.. Caranya:- anda perlu open link dibwah.. lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 =RM85. Selepas itu anda akan dpt link anda sendiri.. so ape tunggu lagi? copy ayat2 ni paste kan fb @ ape jua lmn sosial yg anda guna.. Setiap org yg buka link anda, anda akn menerima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4= RM34.00.. mudahkan??? duit anda boleh pilih samaada duit masuk acc bank,money gran,wastern union @ cek akn di post ke alamat rumah anda.. register percuma!! Sila buka link ini..MaSYuKkk 
 
 
XOXO
 
 

DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

10 ciri sahabat yang perlu kita hargai



Hai korang...hari nie adalah hari yg beruntung buat pembaca setia blog misz love & laughter nie...kenapa? haha sbb dah terlalu lama CM x online tau...dan dah tentu la x ada post2 yg baru...so...buat pembaca disyangi..hari nie CM nk kongsi sikit jenis ciri2 sahabat yang kita perlu hargai.

So..korang ada sahabat karib? sahabat baik? sahabat sebantal? ke sahabat yang suka bantai sahabat sendiri? haha yang tu kita x tau la kan...dalam dunie sekarang nie pelbagai jenis sahabat yang ada kan..termasuklah sahabat susah dan senang.

Cakap pasal sahabat susah dan senang nie...korang rasa ada lagi ke kat dunia nie? Ada? ke Tak Ada? Of course la masih ada..salah satunya CM la tu..haha ok angkat bakul sendiri dah...ok...dah melalut banyak dah nie...bosan pulak pembaca setia CM nanti...hahaha...dalam entry nie CM sertakan 10 ciri sahabat yang perlu kita hargai.. so kepada sesiapa yg punya sahabat dalam ciri2 yg CM bagi nanti...tolong la hargai dia ye...sbb kalau kita hilang dia x ke rugi?

  1. Sahabat-sahabat yang ceria dan menceriakan
  2. Sahabat yang memberi ketenangan
  3. Sahabat yang jujur
  4. Sahabat yang berfikiran positif
  5. Sahabat yang ikhlas
  6. Sahabat yang suka berbaik sangka
  7. Sahabat yang tidak suka mengata
  8. Sahabat yang baik tutur katanya
  9. Sahabat yang baik hatinya dan niatnya
  10. Sahabat yang menjadi pendengar yang baik
 Ehem3...agaka2 korang ada x tergolong dlm ciri2 nie? In Sya Allah.. ada..cuma x sesempurna kesemua ciri2 nie kan...tak pa...selagi kita boleh menjadi sahabat yang baik untuk sahabat kita..In Sya Allah semuanya akan diberkati...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Segmen Blogwalking by Izzati Amira



[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Giveaway Jun by Syira Lokman

http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/giveaway-jun-by-syira-lokman.html

klik banner untuk join

ok...untuk sekian kalinya...CM join lagi GA yg dibuat oleh Cik Syira kita yang ayu nie..so nak tahu hadiah2 ye? jom tgok bwh nie..

Lavanessa Swiss Professional Skin Care Treatment 10 pcs Rm125 x1- Akif Imtiyaz
Halfmoon Glitter Shawl x1 - Efa
Custom Made Lace Shawl x1- Efa
Novel karya Hilal Asyraf x1- Edo Hayra
Diy brooch x5- Eymasu craft
Mini Notebook x1 - Umira
Kad Blogger x5- Ana Ahmad
Topup RM5 x2 -Hani
Topup RM5 x2 - Siti Hajar
Topup RM5 x2 - Diba
Topup RM1O x1-Iskandar Daughter
Topup RM10 x2 -Fatihah
Edit Full Template x2 - Myra Azmee
Review blog x 2 -Syira
Bloglist 2014 x3 - Syira

TOP REFERRAL

Tapak iklan PERCUMA x2 (Kekal sampai hujung tahun) -Syira
mcm bestkn...so apa tunggu lg? jom join sekali...memeriahkan suasana..huhuhu wish me luck n i wish u all luck...
P/S: 7 days to go before my Nursing Board Examination or Lembaga Jururawat Malaysia.. wish me luck ye..

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Giveaway - Birthday Syira Lokman






http://syiralokman.blogspot.com/2014/04/giveaway-birthday-syira-lokman.html

KLIK UNTUK JOIN
TAMAT: 28/5/2014 (11.59 PM)

rasanya belum terlambat CM nak ucapkan selamat hari jadi untuk Syira yang ke 20.. ye kan dik..huhu.. 

UCAPAN SPECIAL UNTUK SYIRA LOKMAN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU DEAR SYIRA.
Semoga peningkatan umur ni dapat mematangkan lagi diri Syira. Semoga apa yang Syira inginkan dalam hidup dapat dicapai. Tanamkan prinsip diri untuk berjaya. In Syaa Allah Syira akan berjaya suatu hari nanti. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga mendapat jodoh yang baik. Jadilah anak yang solehah. Balas jasa ibu dan bapa Syira yang dah bersusah payah membesarkan diri Syira sehingga menjadi insan yang sempurna. CM tahu Syira seorang yang bermotivasi tinggi dan akan menjadi seorang yang berjaya suatu hari nanti. Good Luck Dear and Happy Birthday to you.

Despicable Me pun nak ucap Happy Birhtday jugak untuk Syira.. Jom layan sebentar..

P/S: nie sumber dari YouTube.. :p

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

GA mini Power Bank by Labyrinth







http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ga-mini-power-bank-by-labyrinth.html

KLIK UNTUK JOIN
TAMAT : 13/6/2014
 hai korang..hehe.. dah lama x berblogging.. bila dah muncul balik terus join GA.. biasa la.. sebenarnya.. CM join GA nie nk meramaikan rakan2 di alam maya.. kita berkawan biar la beribu.. kan kan kan.. so kepada sesiapa yg teringin nk join untuk dptkn power bank yg cute nie...jom join sekali n boleh tambah rakan2 anda.. dan mngeratkan hubungan silaturrahim sesama manusia..

WISH ME LUCK!!

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Buzy Plus Plus Plus






hai korang.. sorry since CM sibuk sangat skrg nie utk berblogging.. biasa la.. suatu kebiasaan bagi student yg thun akhirkn.. bila dah nak hbis belajar.. jadi macam nie la.. sibuk study sampai x dak masa untuk diri sendiri.. time cuti pun dah x mcm cuti.. boleh dikatakan selang sehari CM akan menempuh exam yang amat stress!! yes!! CM sgt stress msa jwb exam tu.. dah la stress tambah pulak mengantuk.. so baca soalan pun dah x faham.. soalan mnx lain.. lain yang dijawab oleh CM.. so keputusan yang dapat? hehehe... faham2 la ye.. alhamdulillah sem lepas punya final exam CM punya pointer 3.5 keatas.. syukur alhamdulillah... balik solat sujud syukur tu.. haha.. berapa pointer CM tu x payah la tahu... hanya tahu ianya 3.5 keatas sudah la.. CM nie bukan pandai orgnya.. hanya org biasa sahaja.. biasa la...org study CM boleh layan blog.. x pun CM study novel2 cintan cintun..hihihi.. bila mak tanya


"Myra.. hang dok buat apa? study tak kat sana?"

CM dengan confident je jwb..

"Study mak.. In Syaa Allah adik dapat jawab exam.."

hoho...itu la diri CM.. nak lari dari kena bebel sebenarnya..tapi CM x penah tipu keputusan yang CM dapat setiap kali final exam..buruk mcm mana pun... CM bg je tau dekat mummy CM yg suke bebel tu...hehe sorry mak.. terkutuk kejap.. kejap g kena tepon mnx maaf nie.. hehe.. hmm k la.. dah banyak CM dok cerita... nnti byk2 korang bosan plak... disini CM nk tunjuk keputusan CM yang buruk masa exam2 utk final sem nie...tgk la ye... dan harap korang kutuk CM habis habisan... bg semangat sikit kat CM utk study byk2...hohoho...

KEPUTUSAN MOCK LJM

    1. MOCK LJM 1 - 40/100
    2. MOCK LJM 2 - 50/100
    3. MOCK LJM 3 - 47/100
    4. MOCK LJM 4 - 39/100 (seriously nie paling teruk..balik mngis guling2..hehe)
    5. MOCK LJM 5 - 46/100
    6. MOCK LJM 6 - 46/100
    7. MOCK LJM 7 - 51/100
    8. MOCK LJM 8 - 54/100
    9. MOCK LJM 9 - 56/100
 alhamdulillah yg akhir2 tu dah naik blik...CM sebenarnya masa jawab soalan tu bosan sgt smpai mngantuk... rsa nak tido je... msa yg utk jwb 2 jam.. ada 100 soalan.. huh!! terasa beban sgt... k la... ada lg 4 kertas MOCK LJM CM kena tempuhi...doakan yg terbaik utk CM k... wish me luck please...

P/S: korang..CM punya Exam Besar untuk Lembaga Jururawat Malaysia 11/6..doakan CM k..

XOXO

DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Birthday GiveAway by Yong


hye korang...jom join GA sempena bufday Yong nie...
happy Birthday buat Yong...


slogannya:
saat hati berbicara hanya pena yang mampu melakarkan suara cinta
banyak lagi nak tulis sebenarnya...tp syarat2nya tidak lebih dari 10 patah perkataan...nie je yang dapat CM tulis...harap2 ada rezeki...wish me luck ye...jom join ramai2...

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Giveaway 2014 by Syira Lokman


 hye korang...jom join GA yg Syira Lokman buat kali nie...jom ramai2 memeriahkan suasana...jom2 x yah fikir panjang2...senang je...x susah pown...

http://syiralokman.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

 KLIK BANNER UNTUK JOIN

apa tunggu lg? kilik je banner kat atas tu...
wish me luck k...
CM doakan korang menang...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

CM tuka header baru!!!

hye korang...nampak x header kat atas tu? atau pun korang tgk kat bawah nie...


comel x header baru CM?? huhu nie la sbb bila dah bosan...lgi pown dah lama x hias2 blog kesayangan CM nie...huhuhu tu je nak cita...k bye...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Dah lama tak buka blog

hai gurl, boyz, pak cik, mak cik, kakak, adik, awek, pakwe, hahaha gilew..ok CM nk mohon maaf dah lama x buka blog...seyez CM cakap...CM rindu gilew nk jalan2 terjah blog org...apa CM bleh buat...sebagai seorang student..CM harus melaksanakan tugasan sebagai seorang student dahulu...sob sob sob...huhuhu nak ckp CM x online... CM slalu online...tp...haa ada tp tu... CM online untuk cari maklumat untuk pembelajaran CM..biasa la tahun akhir kan skrg...lg pown tggl 3 bulan lebih ja lagi sebelum CM graduate...sob sob sob...sedih lg...CM sedih kena tgglkan kwn2 kat kolej...ye la...lpas dah keja mcm mana nak jumpakan...hmm CM x tahu nak tulis apa lgi...since 2 minggu nie byk sgt dugaan CM...mcm2 ada...dri segi pelajaran, kawan, dan posting..semuanya begitu menguji keimanan CM la...Alhamdulillah..CM mmg dianugerahkan kesabaran yang tinggi...syukur lagi untuk Allah sebab sentiasa bersama CM...masalah bukan kecik2...ianya sampai membuatkan CM mengalirkan air mata..untuk menghilangkan segala beban tu...CM memohon kepada Allah untuk memberikan CM kesabaran yang tinggi dan CM luangkan masa CM untuk swimming...yeah!! that's my lovely hobbies since I'm 10 years old..then thanks to my bff..Nur Ashikin Abdullah..bcoz berikan kekuatan kpd CM.. klau dia x de..CM mungkin x dpat bthn kut..thnks to you my frenz...love u much..hrp sgt dpat berkwn dengan dia smpai bila2..kwn mcm nie susah nak cri...susah senang sama2...thnks untuk korang jgak sudi menadah mata untuk membaca... :p hahaha...k la bye....

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

MELTING tengok G-Dragon nyanyi lagu WHO YOU!!!






hye korang...kenal x sape G Dragon nie? huhu dia nie salah seorang ahli kumpulan BIGBANG..
x tahu? cer search kat Pak Cik google..tulis je BIGBANG or G Dragon..
sah kuar...huhuhu..CM suka sangat tengok dia nie...suka dia since tgk dia at RM..haha
so cute la...korang tgk la video nie...layan tau...hahaha


apa macam? comel x? hahaha..banyak lagi lagu dia kat radio2 skrg nie...
tp CM suka sangat2 lagu nie...sapa yg suka juga lagu nie sila angkat dagu..hahha

P/S: suka komen...x suka pown komen...thanks... :D

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Pencarian Bloglist 2014 by AlyaniMatshah


Pak Cik Mak Cik pergi ke Pekan,
Amboi ChikMyra join GA sakan..

haloo haloo haloo...
kopi ke milo..
hahha...amboi sakan skrg ChikMyra kan...join GA sana...
join GA sini...huhuhu..bila x buzy bleh la klau nak join2 macam nie...
huhu...sapa yg rajin...bleh la lapangkan masa ye...jom join segmen yg AlyaniMatshah buat nie..

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist.html#comment-form
KLIK BANNER UNTUK JOIN

jom ramai2 memeriahkan...semoga berjaya ye u all...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Mana pergi semua reading list CM


hye korang...CM sedih nie...reading list blog CM semua hilang dekat dashboard...yg ada dia suruh CM add blog..apa nie...dah banyak tau CM add blog org...sedih la...penat je blogwalking follow blog2...last2 nak jengah2 blog org lain dekat reading list kosong...yg kuar nie je...


waaa...mak...tolong cek...apa cek nak wat...huhu...korang ada yg penah jadi mcm nie x? kalau ada...please tolong CM...dah buntu dah nie...dah kuar masuk balik pown still mcm nie...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja


 

haiii korang...hahaha join lagi...untuk malam nie nie segmen kedua ye...nk join...apa susah...tekan je banner yang telah disediakan...jom ramai2 memeriahkan ye...selamat berjaya...


KLIK BANNER UNTUK JOIN

syarat2nya mudah...tunggu apa lagi...jom join sekarang...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Segmen: Saya Nak Tudung Syria Superb

haloo haloo haloo
nak cicah kopi ke nak cicah milo...
hahaha merapu sudah...jom join GA jom...



KLIK BANNER UNTUK JOIN

k korang...mari kita join ramai2...semoga berjaya ye korang... wish me luck tu...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

TOTEBAG from FLOTOTERAX 1st bacth is open NOW!!!

haloo haloo haloo...kopi ke milo...hahhaa...dah tengok nama title...berminat ke nak beli totebag? nie handmade tau...tapi bukan CM la buat..hehehe my nephew yang buat...berminat? jom kita tengok2 jenis2 totebag yang ada dipasaran sekarang...cewah!!!


PRICE: RM15 - RM20 
(for simple design (one color) only)
 (harga tidak termasuk postage lagi yea..)


 PRICE: RM20 - RM25
simple design tapi gunakan glitter color
boleh design sendiri kalau nak
(harga tidak termasuk postage lagi yea..)


PRICE: RM20 - RM35
harga mengikut design yea
boleh design sendiri kalau nak
(harga tidak temasuk postage lagi yea

harga x tahu lagi...huhuhu




 PRICE: RM23 - RM35
for simple design
boleh design sendiri kalau nak
(harga tidak termasuk postage lagi yea...)


 Pencil case
PRICE: RM10+
(harga tidak termasuk postage lagi yea..)

POSTAGE

SEMENANJUNG MALAYSIA: RM6
SABAH SERAWAK: RM10
BAYAR DAHULU BARU BARANG ANDA AKAN DIBUAT
untuk buat tempahan..anda boleh:
WhatsApp: 0134618811 (Miss Ama - Tukang buat bag nie..)
WhatsApp: 0103720953 (CM sendiri)
WeChat ID: qistinabatrisyia14 (Miss Ama)
WeChat ID: ChikMyra (CM sendiri)
STRICTLY NO TEXT AND CALLS 
 pesanan yang dibuat dari mesej dan call tidak akan dilayan

apa tunggu lagi? murah2 je kan...berbaloi dengan buatan tangan sendiri...barang confirm akan siap dan sampai secepat mungkin...

P/S: jom follow Instagram FLOTOTERAX di  SINI untuk mendapatkan new post..

XOXO




DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN