Followers

Giveaway - Birthday Syira Lokman






http://syiralokman.blogspot.com/2014/04/giveaway-birthday-syira-lokman.html

KLIK UNTUK JOIN
TAMAT: 28/5/2014 (11.59 PM)

rasanya belum terlambat CM nak ucapkan selamat hari jadi untuk Syira yang ke 20.. ye kan dik..huhu.. 

UCAPAN SPECIAL UNTUK SYIRA LOKMAN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU DEAR SYIRA.
Semoga peningkatan umur ni dapat mematangkan lagi diri Syira. Semoga apa yang Syira inginkan dalam hidup dapat dicapai. Tanamkan prinsip diri untuk berjaya. In Syaa Allah Syira akan berjaya suatu hari nanti. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga mendapat jodoh yang baik. Jadilah anak yang solehah. Balas jasa ibu dan bapa Syira yang dah bersusah payah membesarkan diri Syira sehingga menjadi insan yang sempurna. CM tahu Syira seorang yang bermotivasi tinggi dan akan menjadi seorang yang berjaya suatu hari nanti. Good Luck Dear and Happy Birthday to you.

Despicable Me pun nak ucap Happy Birhtday jugak untuk Syira.. Jom layan sebentar..

P/S: nie sumber dari YouTube.. :p

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

3 comments:

  1. ALHAMDULILLAH..TERIMA KASIH SUDI JOIN YE :)
    JOM CHECK LINK ANDA..
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-giveaway-birthday-syira.html
    DAH FOLLOW SEMUA SYARAT KE ? :)
    NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG BEBERAPA HARI LAGI YE :)
    ALL THE BEST !

    ReplyDelete


  2. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html (7 june)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm350-by-emas-putih.html (17.6)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..