Followers

Giveaway - Birthday Syira Lokman






http://syiralokman.blogspot.com/2014/04/giveaway-birthday-syira-lokman.html

KLIK UNTUK JOIN
TAMAT: 28/5/2014 (11.59 PM)

rasanya belum terlambat CM nak ucapkan selamat hari jadi untuk Syira yang ke 20.. ye kan dik..huhu.. 

UCAPAN SPECIAL UNTUK SYIRA LOKMAN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU DEAR SYIRA.
Semoga peningkatan umur ni dapat mematangkan lagi diri Syira. Semoga apa yang Syira inginkan dalam hidup dapat dicapai. Tanamkan prinsip diri untuk berjaya. In Syaa Allah Syira akan berjaya suatu hari nanti. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga mendapat jodoh yang baik. Jadilah anak yang solehah. Balas jasa ibu dan bapa Syira yang dah bersusah payah membesarkan diri Syira sehingga menjadi insan yang sempurna. CM tahu Syira seorang yang bermotivasi tinggi dan akan menjadi seorang yang berjaya suatu hari nanti. Good Luck Dear and Happy Birthday to you.

Despicable Me pun nak ucap Happy Birhtday jugak untuk Syira.. Jom layan sebentar..

P/S: nie sumber dari YouTube.. :p

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

GA mini Power Bank by Labyrinth







http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ga-mini-power-bank-by-labyrinth.html

KLIK UNTUK JOIN
TAMAT : 13/6/2014
 hai korang..hehe.. dah lama x berblogging.. bila dah muncul balik terus join GA.. biasa la.. sebenarnya.. CM join GA nie nk meramaikan rakan2 di alam maya.. kita berkawan biar la beribu.. kan kan kan.. so kepada sesiapa yg teringin nk join untuk dptkn power bank yg cute nie...jom join sekali n boleh tambah rakan2 anda.. dan mngeratkan hubungan silaturrahim sesama manusia..

WISH ME LUCK!!

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

Buzy Plus Plus Plus






hai korang.. sorry since CM sibuk sangat skrg nie utk berblogging.. biasa la.. suatu kebiasaan bagi student yg thun akhirkn.. bila dah nak hbis belajar.. jadi macam nie la.. sibuk study sampai x dak masa untuk diri sendiri.. time cuti pun dah x mcm cuti.. boleh dikatakan selang sehari CM akan menempuh exam yang amat stress!! yes!! CM sgt stress msa jwb exam tu.. dah la stress tambah pulak mengantuk.. so baca soalan pun dah x faham.. soalan mnx lain.. lain yang dijawab oleh CM.. so keputusan yang dapat? hehehe... faham2 la ye.. alhamdulillah sem lepas punya final exam CM punya pointer 3.5 keatas.. syukur alhamdulillah... balik solat sujud syukur tu.. haha.. berapa pointer CM tu x payah la tahu... hanya tahu ianya 3.5 keatas sudah la.. CM nie bukan pandai orgnya.. hanya org biasa sahaja.. biasa la...org study CM boleh layan blog.. x pun CM study novel2 cintan cintun..hihihi.. bila mak tanya


"Myra.. hang dok buat apa? study tak kat sana?"

CM dengan confident je jwb..

"Study mak.. In Syaa Allah adik dapat jawab exam.."

hoho...itu la diri CM.. nak lari dari kena bebel sebenarnya..tapi CM x penah tipu keputusan yang CM dapat setiap kali final exam..buruk mcm mana pun... CM bg je tau dekat mummy CM yg suke bebel tu...hehe sorry mak.. terkutuk kejap.. kejap g kena tepon mnx maaf nie.. hehe.. hmm k la.. dah banyak CM dok cerita... nnti byk2 korang bosan plak... disini CM nk tunjuk keputusan CM yang buruk masa exam2 utk final sem nie...tgk la ye... dan harap korang kutuk CM habis habisan... bg semangat sikit kat CM utk study byk2...hohoho...

KEPUTUSAN MOCK LJM

    1. MOCK LJM 1 - 40/100
    2. MOCK LJM 2 - 50/100
    3. MOCK LJM 3 - 47/100
    4. MOCK LJM 4 - 39/100 (seriously nie paling teruk..balik mngis guling2..hehe)
    5. MOCK LJM 5 - 46/100
    6. MOCK LJM 6 - 46/100
    7. MOCK LJM 7 - 51/100
    8. MOCK LJM 8 - 54/100
    9. MOCK LJM 9 - 56/100
 alhamdulillah yg akhir2 tu dah naik blik...CM sebenarnya masa jawab soalan tu bosan sgt smpai mngantuk... rsa nak tido je... msa yg utk jwb 2 jam.. ada 100 soalan.. huh!! terasa beban sgt... k la... ada lg 4 kertas MOCK LJM CM kena tempuhi...doakan yg terbaik utk CM k... wish me luck please...

P/S: korang..CM punya Exam Besar untuk Lembaga Jururawat Malaysia 11/6..doakan CM k..

XOXO

DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN