Followers

Dah lama tak buka blog

hai gurl, boyz, pak cik, mak cik, kakak, adik, awek, pakwe, hahaha gilew..ok CM nk mohon maaf dah lama x buka blog...seyez CM cakap...CM rindu gilew nk jalan2 terjah blog org...apa CM bleh buat...sebagai seorang student..CM harus melaksanakan tugasan sebagai seorang student dahulu...sob sob sob...huhuhu nak ckp CM x online... CM slalu online...tp...haa ada tp tu... CM online untuk cari maklumat untuk pembelajaran CM..biasa la tahun akhir kan skrg...lg pown tggl 3 bulan lebih ja lagi sebelum CM graduate...sob sob sob...sedih lg...CM sedih kena tgglkan kwn2 kat kolej...ye la...lpas dah keja mcm mana nak jumpakan...hmm CM x tahu nak tulis apa lgi...since 2 minggu nie byk sgt dugaan CM...mcm2 ada...dri segi pelajaran, kawan, dan posting..semuanya begitu menguji keimanan CM la...Alhamdulillah..CM mmg dianugerahkan kesabaran yang tinggi...syukur lagi untuk Allah sebab sentiasa bersama CM...masalah bukan kecik2...ianya sampai membuatkan CM mengalirkan air mata..untuk menghilangkan segala beban tu...CM memohon kepada Allah untuk memberikan CM kesabaran yang tinggi dan CM luangkan masa CM untuk swimming...yeah!! that's my lovely hobbies since I'm 10 years old..then thanks to my bff..Nur Ashikin Abdullah..bcoz berikan kekuatan kpd CM.. klau dia x de..CM mungkin x dpat bthn kut..thnks to you my frenz...love u much..hrp sgt dpat berkwn dengan dia smpai bila2..kwn mcm nie susah nak cri...susah senang sama2...thnks untuk korang jgak sudi menadah mata untuk membaca... :p hahaha...k la bye....

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..