Followers

Mana pergi semua reading list CM


hye korang...CM sedih nie...reading list blog CM semua hilang dekat dashboard...yg ada dia suruh CM add blog..apa nie...dah banyak tau CM add blog org...sedih la...penat je blogwalking follow blog2...last2 nak jengah2 blog org lain dekat reading list kosong...yg kuar nie je...


waaa...mak...tolong cek...apa cek nak wat...huhu...korang ada yg penah jadi mcm nie x? kalau ada...please tolong CM...dah buntu dah nie...dah kuar masuk balik pown still mcm nie...

XOXO


DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

12 comments:

  1. A'ah saya pun penah jadi gini. dia kena refresh berkali-kali :) singgah sini http://cutiefany.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? nie first time blog CM jadi mcm nie...so cuak dia lebih sikit...tp skrg dah ok... alhamdulillah...

      Delete
  2. Saya pun pernah jadi macam tu jugak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? cuak saya bila hilang...tp skrg dah ok... alhamdulillah

      Delete
  3. refresh je banyak kali. kalau jadi camni, tandanya blogger tengah demam. haha

    ReplyDelete
  4. KN pun pernah jadi cam ni... last2 biar je... 30 minit kemudian bila bukak balik dah ok... hehe

    ReplyDelete
  5. yus dah kena. banyak kali kot. stress gila bila jadi macam ni. -.-"

    ReplyDelete
  6. sama la,, hanim pon pernah kene.. lepas tuh refresh dia ok balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke...k2 x pe...nanti CM try refresh byk2 kali k...thnx tau...

      Delete

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..