Followers

UIAM - Pengambilan Terbuka untuk kursus pengajian jarak jauh


Annyeonghaseyo.. hehe..saja poyo nak cakap korea..okay..CM betul2 x dak mood 2 3 ari nie..nak karang ayat pown...arghh..x tau nak cakap pa la..just nak share sikit je pasal pengambila terbuka nie dekat U yg CM study skrg..UIAM.. kalau ada seispa yang berminat..bleh contact no kat bwh tu..no CM sendiri tu..tp arghh...klau nak ngorat ke (poyo lagi) tolong jgn ye..CM dah tunangan orang..x lama nak jadi isteri orang..so hormat ye...

Kepada sesiapa yang berminat untuk menyambung pelajaran sama ada dalam peringkat Diploma, Degree atau pun Master tetapi tidak mendapat tawaran dari mana-mana IPTA atau pun IPTS. Disini UIAM atau Universiti Islam Antarabangsa Malaysia membuat pengambilan pelajar secara terbuka untuk kursus pengajian jarak jauh. UIAM sekarang tengah membuka peluang kepada semua pelajar yang masih ingin belajar. Pengambilan di buka untuk bulan 9. Sesiapa yang berminat atau mempunyai pertanyaan boleh whatsapp/telegram/wechat : +60103720953 (mira)

k..that's all..k bye..anneyeong :P

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

7 comments:

  1. kalau PJJ, ada beza ke jadualnya..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti sem sama je mcm induk..cuma kita kurang credit hour je..

      Delete
  2. boleh CM listkan tak ape je kos2 utk pjj dkt uia ni? thanks in advance ^^

    ReplyDelete
  3. Assalam Mira, sy bminat nk tau lbh lanjut psl pjj ni. Sy try add wechat Mira tp xblh..blh emailkan id wechat kt sy? Email sy kaishermajuwita@yahoo.com.

    ReplyDelete
  4. salam, boleh x emailkan saya cara apply n kelayakan serta kos yg ditawarkan d pusat belajar kuching... buntalmenjerit@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..