Followers

1st post in 2015


Wahh!! dah masuk bulan 8 tapi..this is my first word for this year.. hahaha CM poyo!! sorry untuk readers tersayang.. yang selalu berkunjung tiba ke blog yang terlalu la semak nie.. after graduate as a nurse.. i was working like a workaholic women in the world.. ok terlebih poyo lagi.. as u alls knows.. i'm just graduate.. not a just anymore.. it have been a year..maybe.. ok straight to the point.. after graduate.. CM keja mcm org gila n hari cuti CM tumpukan kepada mr. taken n family.. no time for blogging.. what a sad.. then in may.. i just got an invitation to continuing study at UIA.. walaweh!!! bestnya...n dia punya course pown mmg menepati citarasa.. skrg CM nk jerit (kalau korang dengar la CM jerit) yang CM bakal menjadi seorang guru Kaunseling!!! yeeeaaahhh!!! i'm so happy yaww!!! then CM juga sudah dapat cincin...hehe.. next time CM update pasal cincin tu ye... soo... skrg CM dah smbung study.. dah the end of sem pown.. that's why la x sempat nak update..so sorry kepada yang selalu menjejakkn diri ke blog CM yang serba semak nie..n thanks kpd yg invite join GA or drop dkat blog CM utk ber blogwalking.. sorry so much..CM x smpat nak ber GA skrg n x smpat nk ber blogwalking blik..bila smpat CM jnji akan join dan akan berjalan skn ke blog korang ye...k.. bye..

XOXO



DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..