Followers

stress!!






hye readers... sihat ke korang?
klau x shat...sila la membawa diri ke klinik atau hospital yang berdekatan k...
huhu.. nak ngadu sikit bleh? bleh ke tak bleh ke still kena bleh juga...
nmpak tjuk post kat atas nie? nk tahu kenapa stress?
CM skrg nie dlm sem 8.. kena wat management...so otak kena perah lebih skit...
tapi senior sebelom2 nie x susah pown mcm kita org skrg... madam x aci...
x adil.. pak cik driver bas pown cakap ..

"Dulu x nmpak pulak senior korang bwk fail bagai...
skrg pak cik tgk dah mcm cikgu plak bawak fail ke hulur ke hilir..."

sedihnya pak cik... kenapa didera kami sebegini... wah!!! mak!! adik penat...
tak nak belaja dah!! bleh nak ckp mcm tu? x smpai seminit mak bling senduk...
haha... k daa merapu dah...cukup2 la CM ngadu nie ye.. thanks la klau ada yg sudi nk membaca...huhuh
salam sayang dari CM untuk semua readers... k bye....

XOXO




DAH BACA? APA TUNGGU LAGI..SILA BERIKAN KOMEN

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi mengomen...jika CM ada tersilap dan tersalah tulis itu adalah kesalahan dari diri CM yang baik itu semuanya datang dari NYA..